Alles over mijn sauzen
Bij sauzen denk ik aan een ultieme mix van smaken: romig, kruidig, puur vanaf de oorsprong, zonder andere toevoegingen dan zout en peper. Een vloeibaar goud, bereid in een ambachtelijke keuken. Dat wil ik met u delen.

Vers bereid in de keuken
Naar mijn eigen receptuur worden de sauzen in de keuken bereid. De verse ingrediënten zorgen voor een levendige, evenwichtige en natuurlijke smaak. Met behoud van aroma's en textuur is de saus een ware beleving.

Razendsnel bevriezen
In de keuken maak ik gebruik van de revolutionaire 'shock freeze' techniek, waardoor de saus zijn versheid, smaak, textuur, vitaminen en mineralen behoudt bij het invriezen. Bij shockfreezen wordt de saus zo razendsnel bevroren dat de celstructuren niet breken en het aanwezige water niet uitzet. In tegenstelling tot het invriezen van een product bij u thuis, gaat de kwaliteit op deze wijze niet verloren. Mijn verse saus blijft dus vers!

Bewaar in de vriezer
Na het maken van de saus, het vullen van de bakjes en het shockfreezen, gaat de saus de normale vriezer in. Hier bewaar ik de sauzen totdat ze bij u thuis bezorgd worden. U dient ze ook in de vriezer te bewaren.

Aan de slag
Eenmaal bij u thuis bezorgd, kunt u de saus direct vanuit de vriezer in een pannetje verwarmen en vervolgens verwerken in uw gerecht. Zie bereidingswijze voor een uitgebreide uitleg, inclusief recept tips van mij.