Ravioli

Op deze pagina vindt u informatie over onze ravioli: de bereidingswijze en allergenen.

Allergie informatie

Ragout Genovese: Gasconne rundvlees, ui, wortel, selderij, zout, knoflook, witte wijn, aardappel en kruiden.
Noorse zalm & ricotta: Noorse zalm, gerookte zalm, ricotta, venkelzaad, dille en citroen zest.
Bloemkool & Taleggio:  bloemkool, knoflook, Taleggio, zout, nootmuskaat.

Bereidingswijze

Stap 1: water koken

Vul een sauteerpan (24cm ⌀) met water en voeg royaal zeezout toe: het water mag smaken als de zee. Breng aan de kook en houd het zachtjes kokend.

Stap 2: bepaal de portie

Voeg de gewenste hoeveelheid ravioli toe, altijd van één soort en direct vanuit de vriezer (nooit ontdooid). Let op: de maximale hoeveelheid in één keer is de inhoud van een doosje: 12 stuks, ca. 420g.

Stap 3: kook de ravioli

Kook de ravioli in 4 minuten vanaf het moment dat ze in het kokende water gaan. Schep ze vervolgens met een schuimspaan uit de pan, laat kort uitlekken en leg ze op warme borden.

Stap 4: afwerking

Geef de ravioli een bescherming tegen uitdrogen door ze licht te omhullen met olijfolie, boter, merg of een neutrale olie. Lepel er een warme saus naar keuze overheen, werk af met een topping en serveer direct.

Klaar!